Sosiale medier

Trenger du hjelp med markedsføring i sosiale medier? Vi hjelper deg med strategi, innhold og annonsekampanjer. Bestill en gratis rådgivningstime.
img

Hvorfor sosiale medier?

 • Nesten alle er der.
 • Vi bruker i gjennomsnitt 2,5 time per dag i sosiale mediekanaler.
 • Styrk relasjonen til potensielle og eksisterende kunder.
 • Øk merkevarebevisstheten og øk trafikken til nettsiden.
54 % av aktivitetene hos sosiale mediebrukere er undersøkelser av produkter.

Strategi for sosiale medier

Sosiale mediekanaler engasjerer millioner av nordmenn hver dag. Derfor er en god sosial mediestrategi og godt innhold viktig. Få hjelp av Ferskvanns digitale rådgivere og innholdsteam, for å skape kommunikasjon som treffer og engasjerer.

Styrk relasjonen til potensielle og eksisterende kunder

Styrk merkevaren og kundelojaliteten med god kundeservice, ærlighet og veiledning i sosiale medier. Del nyttig informasjon innen ditt fagfelt eller om dine tjenester. Gi følgerne et innblikk i din bedriftskultur og la dem lære å kjenne dine ansatte. Vis frem hvem dere er og vær personlig.

Effektiv annonsering mot riktig målgruppe

Ved annonsering i sosiale medier kan du målrette annonsene mot spesifikke yrker, interesser, lokasjoner, alder og kjønn. Du kan annonsere mot besøkende av nettsiden din, følgerne dine i tillegg til å skape speilpublikum av disse målgruppene.

Eller hvorfor ikke rette deg mot en bred publikum og la algoritmene velge den mest effektive målgruppen, basert på målene du har satt for kampanjene? Det er mange muligheter!

Lag en god strategi

Før du begynner å lage innhold for sosiale medier trenger du en strategi. Det er viktig å sette mål, definere hvem målgruppen er og hvilke kanaler som er aktuelle å være aktive i. Vi hjelper deg med dette. I strategien vurderer vi også hvilken type innhold som passer målgruppen og som trengs for at du skal oppnå dine mål.

Engasjerende og treffende innhold

For å lykkes i sosiale mediekanaler er det ikke nok å eksistere – du må være aktiv. Men ikke stress! Vi blir gjerne din social media manager. Vi lager en sosial innholdsplan og produserer engasjerende innhold tilpasset din målgruppe.

Vårt innholdsteam bidrar med konseptutvikling, film, animasjon, lyd, grafisk design og tekst. Len deg tilbake og følg med på resultatene.

Våre tjenester innen sosiale medier:

 • Strategi
 • Oppgradering av profilside
 • Innholdsplan
 • Innholdsproduksjon
 • Publisering
 • Annonsering
 • Landingssider og skjemaer
 • Analyse og rapportering

Relaterte tjenester:

Personas – workshop

Personas er fiktive karakterer som lages basert på innsikt om de forskjellige kundetypene du har og ønsker å nå. De gjør det lettere å planlegge innhold som er relevant for målgruppen.

Kundereiser – workshop

Ved å lage innhold for alle deler av kundereisen kan du lettere oppnå de målene du har for nettsiden din.

Pris for hjelp med sosiale medier

Vi tilpasser prosjektet etter ditt selskaps behov, ressurser og budsjett. I det første rådgivningsmøtet lager vi oss en oppfatning av bedriften, målgrupper og behov. Deretter skreddersyr vi et tilbud tilpasset dere. Prisen for hjelp med sosiale medier vil derfor variere.