Aktuelt

Her deler vi faglig innhold, tips og triks og artikler relatert til reklame og design.
featured img

Fargers betydning i Fargepsykologi: Hvor viktig er farger egentlig ...?

Fargers betydning og fargepsykologi strekker seg langt, langt tilbake i tid. Helt fra oldtiden hvor farger ble brukt til å formidle status og makt til dagens digitale æra hvor de påvirker forbrukeratferd på nettet.

Aktuelle saker

featured img

Hva er Google Consent Mode v2 og hvorfor du må oppdatere innen mars 2024

Skal du fortsette med Google Ads og Analytics i 2024? Da må du sørge for å få på plass Google Consent Mode v2! Uten Consent Mode v2 vil du miste muligheten for funksjoner knyttet til målinger, remarketing og personlig tilpasning av annonser etter mars 2024.
featured img

E-postmarkedsføring: den komplette guiden for å komme i gang.

Mange bedrifter prioriterer sosiale medier og ser på e-post som utdatert. Men e-postmarkedsføring er faktisk den mest kosteffektive, direkte markedsføringskanalen med en ROI på mellom 32 og 44 per krone brukt. Her får du en grundig guide til hvordan du kommer i gang med denne gullgruven av en markedsføringsmetode.
featured img

Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert

På døra til kontoret vårt har vi stolt klistret beviset: Vi er nå Miljøfyrtårn-sertifisert. Det betyr at vi tar et aktivt miljøansvar og bidrar med det vi kan til grønn omstilling.  
featured img

Videomarkedsføring: Hvorfor er det så viktig?

Videomarkedsføring tar rotta på andre formater innen markedsføring. Og det er ikke rart; over 80 % av firmaene som benytter seg av videomarkedsføring sier at markedsføring med film er den direkte årsaken til salgsøkning.
featured img

Chat GPT: Eksklusivt intervju med Steve Jobs og Barack Obama

Hva er egentlig utfordringene med de store sosiale medieplattformene og deres påvirkning på miljøet?
featured img

Hva er en kundereise, og hvordan kartlegger du den?

Ved å kartlegge kundereiser får du innsikt om kundenes kontaktpunkter med bedriften og deres kjøpsopplevelse. Det gjør det enklere å tilpasse strategier og kommunikasjon for å effektivt møte kundenes behov og forventninger. Men hva er kundereiser og hvordan lager du dem?
Last inn flere artikler