Aktuelt

Her deler vi faglig innhold, tips og triks og artikler relatert til reklame og design.
featured img

Slik skriver du lettlest for web

Hver dag eksponeres vi for store mengder tekst på Internett. Her gir vi deg 5 tips til hvordan du kan skrive tekster med god lesbarhet.

Aktuelle saker

featured img

Ferskvann Film – Ferskvanns eget produksjonsselskap!

Film og video har i en årrekke vært et satsingsområde for Ferskvann Reklamebyrå. Sammen med vår mangeårige partner, Refleksfilm, har vi nå gått til alters og etablert produksjonsselskapet Ferskvann Film.
featured img

Hva er SEO og hvorfor bør du prioritere det?

Uten god SEO, går du glipp av mange potensielle kunder. Når de søker i søkemotorer finner de konkurrentene dine i stedet for å finne deg. Det er derfor stadig flere prioriterer SEO i markedsbudsjettet sitt.
featured img

Hva er lyden av ditt firma?

En miniguide til radioreklame som huskes. Lær mer om hva en god radioreklame bør inneholde og hvorfor det kan være lurt å lage eller annonsere i podcast.
featured img

Hva er personas og hvordan lager du dem?

Ved å bruke personas kan du enklere målrette markedsføring og strategi, noe som gir deg større sannsynlighet for å nå dine mål. Men hva er egentlig personas, og hvordan lager du dem?
featured img

Performance Marketing

Hvordan kan performance marketing gjøre at du lykkes bedre med markedsføringen og sikrer riktig plassering av budsjettet ditt?
featured img

Derfor bør du satse på videomarkedsføring

Videomarkedsføring tar rotta på andre formater innen markedsføring. Og det er ikke rart; over 80 % av firmaene som benytter seg av videomarkedsføring sier at markedsføring med film er den direkte årsaken til salgsøkning.
Last inn flere artikler