Animasjon og SFX

Animasjoner og spesialeffekter (SFX) gjør at filmen skiller seg ut, får større oppmerksomhet og budskap blir lettere å forstå.
img

Bruk av animasjoner og spesialeffekter

  • er et effektivt virkemiddel for informasjonsbudskap
  • vekker oppmerksomhet og gir bedre respons på videoannonser
  • er en kostnadseffektiv og fleksibel produksjonslinje

Animasjon gjør alt tydeligere

Vil du forklare noe komplisert på en enkel måte, er kanskje animasjon eller animasjonsfilm svaret. I animasjonens verden er det bare fantasien som setter grenser og “kjedelige” budskap blir underholdende. Ved å kombinere karakterer, tall, grafer kan årsrapporter, statistikk og lignende bli en del av en historie. Animasjonsfilm kan med fordel også kombineres med live film og fylle ut og effektivisere budskap og historiefortellingen.

Spesialkomponert musikk

Enhver bedrift har en logo. Noen få velger et ferdig design de kjøper på nett, men de aller fleste får den laget. Noe annet ville vært utenkelig for dem. Sånn bør man også tenke om musikk, og spesielt lydlogo. Bedrifter som kjøper stock-music risikerer å høre “sin” musikk i en helt annen sammenheng, og hvis man er riktig uheldig: noe man ikke vil assosieres med. Vi har direkte tilgang til eget studio og et stort nettverk av musikere og kan raskt få laget musikk og lydlogoer fra skisse til ferdige mastere.

Lydlogo

Musikk er lettere å huske enn design, ord og tall. Mange barn lærer matematikk ved hjelp av musikk og husker melodiene i lang lang tid. Så, hvis man setter musikken i sammenheng med ditt design, din logo, eller din film … så vil den huskes bedre. Men vi er også klar over at musikk er høyst subjektivt, så snakk med oss om hva du hører for deg og utfordre oss gjerne.

Noen ord og uttrykk

  • Animasjon: Sekvens av bilder som sammen skaper en illusjon av bevegelse.
  • Computer Generated Images (CGI): Alt som ikke er fanget med et kamera eller tegnet for hånd.
  • Stop Motion: Sekvens av bilder som ikke er datagenererte. Man tar ett og ett bilde med kamera, inntil 25 bilder for hvert sekund ferdig film.
  • Special Effects (SFX): Datagenererte og fysiske, effekter som brukes i film.
  • Premiere Pro og After Effects: Programmer som er industristandard for klipping, effekter og etterarbeid.
  • Blender og 3D Studio Max: To av verdens mest brukte programmer for å skape bilder og 3D.
Spille

Pris for animasjonsfilm og spesialeffekter

Pris vil variere veldig fra prosjekt til prosjekt – det er en verden av muligheter der ute. Våre animatører har god erfaring med å finne idéer og løsninger som som ikke bare tar høyde for budskapet som skal frem, men også budsjettet som er tilgjengelig.

Ta kontakt og få et prisforslag tilpasset prosjektet ditt.