Radioreklame

Radioreklame lever i beste velgående og lager bilder der film aldri når. Det er enkelt, det er rimelig og det er treffsikkert.
img

Hvorfor reklamere på radio?

  • Mens mange tradisjonelle reklamekanaler stuper, holder radioreklame seg stabilt.
  • Bra radioreklame kan bli selvspredende = mer oppmerksomhet.
  • Radioreklame har ofte lave budsjetter men har allikevel mye spredning.
  • Gode radiospotter er umiddelbare og tydelige – en effektiv budskapsformidler.

Et univers på 30 sekunder

En god radioreklame gir deg umiddelbart en følelse av at det du hører er et øyeblikksbilde i et eget univers. Det handler om å skape troverdige karakterer, en situasjon som skaper bilder og et budskap som henger på greip med situasjonen. Vi gjør den ekstra jobben som trengs for å skape dette, mens andre får ta seg av “nå-leser-vi-opp-et-tilbud”-reklamene. Vil du bli husket, må du fortelle noe på en minneverdig måte.

Radioreklame handler ikke bare om salg

Det er lurt å sette opp en årsplan med radioreklamer for å være synlig i ditt marked. Budsjettene er som regel små, og man sørger for å være tilstede i mottakerens bevissthet. Effekten av å miste synlighet kan være formidable. Vi har etablerte samarbeid med mediebyråer som skreddersyr plassering på radio, både for kanal og tid på døgnet, basert på årelang analyse av lytternes bruk av radio.

Radioreklame

 

La radioreklame bli en naturlig del av kampanjer

Mange ganger har vi kampanjer hvor radioreklame er en del av en større helhet. Da lager vi en reklame som henger tett opp mot resten av kampanjen, spesielt om den er filmbasert, og målgruppa forstår umiddelbart sammenhengen. Dette skaper større synlighet og er en effektiv del av helheten i kampanjen.

Hvordan lages radioreklame?

Du forteller oss hva som skal sies, vi lager en idé – ofte i form av en lydskisse, og så tar vi den godkjente idéen til full produksjon. Deretter tar vi oss av distribusjonen til de rette kanalene. Enten via et mediebyrå, eller direkte til radiokanalen(e). Vi har tilgang på et kompakt, fullverdig studio i våre lokaler som gjør veien kort fra idé til ferdig produksjon. Det holder kostnadene nede, og moroa oppe.

Pris for radioreklame

Alle radioprosjekter er unike og vi trenger informasjon fra deg for å sette en pris. Det er ikke nødvendigvis store budsjetter som er svaret på dine utfordringer (selv om det noen ganger er nettopp dét), men det koker alltid ned til: Den Gode Idéen.