Musikkproduksjon

Musikk gjør bildet komplett, gir radioreklamen stemning og vekker følelsene i filmen.Vi lager musikk tilpasset ditt prosjekt!
img

Hvilken betydning har musikk?

  • Musikk vekker følelser og skaper engasjement.
  • Musikk er lett forbigått i produksjoner, men kan løfte noe “fint” til “fantastisk”.
  • Musikk er en relativt liten del av budsjettet, men står for mye av totalinntrykket.
  • Lydlogoer er lettere å huske enn design.

Bakgrunnsmusikk til film

Musikk er med fra begynnelsen. Tenk deg dusj-scenen i Hitchcocks “Psycho”. Hva ville den scenen vært med … et trekkspill som spiller muntre toner som lydspor? Når vi begynner å planlegge en produksjon med lyd kommer “hva slags musikk?” opp på et tidlig stadium.

Ferskvann kan lage musikk

Ferskvann er klar over hvor viktig musikk er og leter grundig etter den riktige musikken. Vi har to muligheter: enten finner vi den i blant de ti-tusenvis av ferdigkomponerte musikkstykkene, stock-music, men finner vi den ikke … så lager vi den.

Spesialkomponert musikk

Enhver bedrift har en logo. Noen få velger et ferdig design de kjøper på nett, men de aller fleste får den laget. Noe annet ville vært utenkelig for dem. Sånn bør man også tenke om musikk, og spesielt lydlogo. Bedrifter som kjøper stock-music risikerer å høre “sin” musikk i en helt annen sammenheng, og hvis man er riktig uheldig: noe man ikke vil assosieres med. Vi har direkte tilgang til eget studio og et stort nettverk av musikere og kan raskt få laget musikk og lydlogoer fra skisse til ferdige mastere.

Lydlogo

Musikk er lettere å huske enn design, ord og tall. Mange barn lærer matematikk ved hjelp av musikk og husker melodiene i lang lang tid. Så, hvis man setter musikken i sammenheng med ditt design, din logo, eller din film … så vil den huskes bedre. Men vi er også klar over at musikk er høyst subjektivt, så snakk med oss om hva du hører for deg og utfordre oss gjerne.

Musikkproduksjon

Pris for musikkproduksjon

All musikkproduksjon er unik og vi trenger informasjon fra deg for å sette en pris. Det er ikke nødvendigvis store budsjetter som er svaret på dine utfordringer (selv om det noen ganger er nettopp dét), men det koker alltid ned til: Den Gode Idéen.