Om oss

Ferskvann er et fullservice reklame– og designbyrå som består av 21 flinke og joviale folk.

Et prisvinnende byrå

Byrået, som eies av de ansatte, er et av de ledende og mest prisvinnende byråene i Innlandet. Vi har mange kjente og sterke regionale og nasjonale merkevarer på kundelisten, og vinner stadig nytt farvann. Ferskvann er et ujålete byrå med korte beslutningslinjer mellom ord og handling. I våre lokaler på Mjøskanten i Hamar møter du kreatører, designere, rådgivere og digitale spesialister i en og samme etasje. Tanken er at dere, som vår kunde, skal få utført alle tjenester som har med kommunikasjon å gjøre på ett sted.

Vi identifiserer det kommersielle mulighetsrommet gjennom innsikt og strategi, og spisser historiefortellingen og kommunikasjonskonseptene som bygger din merkevare.
Thomas W. Köhl, byråleder Ferskvann

Vår arbeidsmodell

Å være kunde av Ferskvann betyr at arbeidet skjer basert på klare planer og avtaler. Vi er samtidig en lite byråkratisk organisasjon med stor fleksibilitet og korte beslutningslinjer. Du som kunde vil ha en fast kontaktperson som også er en del av kjerneteamet. Hos oss får du oppleve at vi forstår deres utfordringer og behov, og sørger for at oppgaver til enhver tid møtes med den kompetanse som kreves for å skape et vellykket resultat. Vi arbeider transparent og åpent, og er opptatt av å finne gode løsninger på alle utfordringer som møter oss.

Ferskvann reklame- og designbyrås arbeidsmetodell
Vi arbeider i faste og fleksible kundeteam. Dette gjør at vi alltid har den beste kompetansen tilgjengelig hele tiden, og at vi raskt kan omstille oss når det kreves.
Thomas W. Köhl, byråleder Ferskvann

Skreddersydde team for et optimalt resultat

For å oppnå de beste resultatene for kundene våre skreddersyr vi teamene som jobber med hver kunde og hvert prosjekt. Du som vår kunde er prosjekteier. Du er den viktigste delen av vårt team og setter føringene for vårt arbeid gjennom verdifull innsikt, målsetningene vi skal nå og rammene for å nå de. Teamet som arbeider med et oppdrag kan bestå av én eller flere av disse ressursene, og alltid tilpasset prosjektets omfang:

  • Rådgiver
  • Prosjektleder
  • Fagansvarlig kreativ ressurs
  • Enkeltstående kreatører, ofte flere i kombinasjon på større prosjekter

Sammen sørger teamet for at arbeidet holder høy faglig kvalitet, at oppdraget gjennomføres etter plan og budsjett med god kommunikasjon underveis mot deg som kunde.

Skal noe spire trengs ferskvann.

Vi dyrker gode ideer!