Om oss

Ferskvann er et fullservice design- og reklamebyrå på Hamar som består av 18 flinke og joviale folk.

Vi er et ujålete byrå med korte beslutningslinjer mellom ord og handling. I våre lokaler på Mjøskanten i Hamar møter du kreatører, designere, rådgivere og digitale spesialister i en og samme etasje. Tanken er at dere, som vår kunde, skal få utført alle tjenester som har med kommunikasjon å gjøre på ett sted.

Byrået, som eies av de ansatte, er et av de ledende og mest prisvinnende byråene i Innlandet. Vi har mange kjente og sterke regionale og nasjonale merkevarer på kundelisten, og vinner stadig nytt farvann.

Hvordan jobber vi?

Å være kunde av Ferskvann betyr at arbeidet skjer basert på klare planer og avtaler. Vi er samtidig en lite byråkratisk organisasjon med stor fleksibilitet og korte beslutningslinjer. Du som kunde vil ha en fast kontaktperson som også er en del av kjerneteamet. Hos oss får du oppleve at vi forstår deres utfordringer og behov, og sørger for at oppgaver til enhver tid møtes med den kompetansen som kreves for å skape et vellykket resultat. Vi arbeider transparent og åpent, og er opptatt av å finne gode løsninger på alle utfordringer som møter oss.

Vi identifiserer det kommersielle mulighetsrommet gjennom innsikt og strategi, og spisser historiefortellingen og kommunikasjonskonseptene som bygger din merkevare.

Skreddersydde team

For å oppnå de beste resultatene for kundene våre skreddersyr vi teamene som jobber med hver kunde og hvert prosjekt. Du som vår kunde er prosjekteier. Du er den viktigste delen av vårt team og setter føringene for vårt arbeid gjennom verdifull innsikt, målsetningene vi skal nå og rammene for å nå de. Teamet som arbeider med et oppdrag kan bestå av én eller flere av våre ressurser, og er alltid tilpasset prosjektets omfang.

Sammen sørger teamet for at arbeidet holder høy faglig kvalitet, at oppdraget gjennomføres etter plan og budsjett med god kommunikasjon underveis mot deg som kunde.

Vi arbeider i faste og fleksible kundeteam. Dette gjør at vi alltid har den beste kompetansen tilgjengelig hele tiden, og at vi raskt kan omstille oss når det kreves.
Miljøfyrtårn-logo mot blå bakgrunn med teksten: Vi er Miljøfyrtårn-sertifisert.

Ferskvann er Miljøfyrtårn-sertifisert

Som sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift har vi tatt viktige steg på veien mot en grønn og bærekraftig fremtid og etablert et godt miljøledelsessystem som skal ivareta skape varig positiv effekt på klima og miljø. Nå skal vi fortsette å jobbe med å oppnå grønnere innkjøp, lavere energiforbruk, smartere transport, mindre avfall og bedre arbeidsmiljø. Les mer om våre mål for å redusere klimaavtrykket vårt her.