Tekstproduksjon

God tekst skaper indre universer og forteller hele historier som mottakeren bærer med seg. Det handler om å fortelle.
img

Hvorfor betale for en tekstforfatter?

  • God tekst gjør at budskapet huskes = økt salg
  • Den er også tydelig, og tydelighet er grunnpilaren i enhver kommunikasjon
  • God og riktig tekst for målgruppene skaper bånd og gjenkjenning = lojalitet
  • Tekst tilpasset nett gir en god brukeropplevelse og høyere engasjement
  • En veltrent SEO-tekstforfatter skriver tekster som gjør deg synlig i søkemotorer

Når trenger man tekst?

Tekst er med i alle våre prosjekter, også der det aldri ender opp en eneste bokstav i sluttproduktet. En tekst som kun brukes internt underveis i prosjektet må også være tydelig slik at målet alltid er i sikte for de involverte.

Er du sikker på at du blir forstått?

Din indre stemme er annerledes enn leserens. Det er viktig å ha sjangerbevissthet og å forstå mottakerens modus for å treffe best mulig.

Vi i Ferskvann har alltid dette med oss og skriver treffende, selgende og spisse tekster for alle målgrupper. Våre tekstforfattere er Innlandets mest prisbelønte og har tilsammen flere tiår med erfaring. Gi oss litt innsikt, og vi skal gi deg en stemme.

Tekst kan stoppe tiden

De velvalgte ordene du leste i forbifarten på vei et sted, sittende i en godstol eller som du fikk lest opp i bakgrunnen i reklamepausen kan finne hjertet og stoppe tiden. Felles for dem alle er at de er resultatet av en tekstproduksjon.

Ferskvann sine tekstforfattere prøver alltid å finne kjernen i budskapet og formidle deg på best mulig måte. Da har vi funnet det vi lette etter. Da har vi funnet hjertet. Da har vi funnet tidsmaskinen som gjør deg til bæreren av historien, og mottakeren vil også bære med seg deg.

Våre tjenester innen tekstproduksjon

Våre tekstforfattere kan bistå deg med:

Tekster tilpasset nett

Tekst på nett må være to-the-point og leservennlig, for å holde på utålmodige nettbrukere. Det er ulike hensyn å ta avhengig om det er en produktside, forside på hjemmeside, artikkel eller landingsside. Hvordan teksten skal formes er også avhengig av de målene du har med siden og målgruppen.

Les mer om lettleste tekster for nett

Søkemotoroptimalisert tekst

Vi har god ekspertise innen SEO og bistår deg gjerne med engasjerende og søkemotoroptimaliserte tekster, som gjør deg synlig i søkemotorer. Dette vil øke relevant nettsidetrafikk av høy kvalitet.

Les mer om våre SEO-tjenester

Annonsetekster

Våre tektsforfattere formulerer engasjerende tekster og tilpasser dem til ulike digitale og analoge annonsekanaler og formater.

Nyhetsbrev og e-postmarkedsføring

Få hjelp med e-postmarkedsføring og nyhetsbrev. Vi er vant til å arbeide i marketing automation-programmer som Mailchimp og Hubspot.

Pris for tekstforfatter

Alle tekstproduksjoner er unike og vi trenger informasjon fra deg for å sette en pris.

Det er ikke nødvendigvis store budsjetter som er svaret på dine utfordringer (selv om det noen ganger er nettopp dét), men det koker alltid ned til: Den Gode Idéen.