Styrker det digitale

Endelig er hun her! To år tok det å overtale Carolina Nyström til å jobbe med oss, men nå kom hun hit. Med sitt energiske blikk og hyggelige smil, er hun klar til å ta fatt på en ny arbeidshverdag.
Digital teamleder Carolina Nyström

Lang fartstid fra byrå

Etter 7 år i Vangen & Plotz AS fortsetter hun nå i tilsvarende stilling hos Ferskvann. Som seg hør og bør for en teamleder, trives hun godt med teamarbeid. Hun er inkluderende, men viktigst av alt kjenner hun en stor glede og interesse for sitt fagområde.

– Mitt viktigste bidrag inn hos Ferskvann er bred erfaring med kundekontakt, og kunnskap innen de forskjellige fagområdene innenfor digital markedsføring, sier Carolina. – Jeg gleder meg til å jobbe i et lokalt byrå som leverer helhetlig innen markedsføring. Ferskvann har kompetansen innen alt man trenger for å lykkes. Det laget vil jeg være på!

Ferskvann har kompetansen innen alt man trenger for å lykkes. Det laget vil jeg være på!
Carolina Nyström

Hvor går veien videre?

Carolina har allerede rukket å gjøre seg opp noen forventninger:

– Det handler om å se hvor man kan vokse, og bli bedre på de forskjellige kundene, men også hvordan man kan utvikle hverandre. – Forventningen til andre, er litt som til meg selv, at man er interessert i å utvikle seg på et faglig nivå, forklarer Carolina, og fortsetter:

– Jeg ser det som realistisk at vi om 5 år er det naturlige valget for helhetlige leveranser innenfor digital markedsføring – først og fremst lokalt her på Innlandet, men også i andre områder der vi finner gode kundesamarbeid. Hos oss får man jo alt fra idé og konsept, til foto, video, design, nettsider, innhold, organisk synlighet og digital annonsering. Det er jo en kjempefordel, og gunstig for kundene!

Klare meninger

Til sist, om TikTok kommer til å bli større enn Facebook, er det klar tale:

– Nei, det tror jeg ikke, utroper Carolina. – Men, kanskje kommer det en dag en annen plattform som blir større enn Facebook?

5 kjappe spørsmål om Carolina Nyström