Eastern Norway Film Commission

Logo, profil, nettside og promofilm for Innlandets nye filmkommisjon.

Innlandets filmkommisjonær

Eastern Norway Film Commission er navnet på den nye filmkommisjonen i Innlandet, ledet av Hanne Larsen med kontor i Innlandet fylkeskommunes lokaler på Lillehammer.

Filmkommisjonen markedsfører Innlandet som innspillingssted for norske og internasjonale audiovisuelle produksjoner, primært tv-produksjoner og film for kino. De bistår produsenter med å finne opptakssteder i regionen, og har et tett samarbeid med nasjonal filmkommisjonær og de øvrige regionale flmkommisjonene i Norge.

Foto: Jens Petter Larsen

Villmark, høyfjell og snø

Innlandet er stort, veldig stort, med varierte lokasjoner. Fra de dype skogene til de høyeste tindene og innsjøer så store at de ser ut som fjorder. Alt dette har Innlandet. I tillegg har fylket én ting som ikke mange andre fylker kan skilte med: Det er garantert snø. Det skal ikke være en “Visit”-måte å fortelle om stedene, men heller rendyrke det filmatiske og dramatiske.

Spille

Promofilm

De fleste henvendelsene rundt lokasjoner handler om villmark, høyfjell og snø, og vi laget derfor en promofilm som fokuserer på nettopp disse tingene. Vi sendte filmfotograf ut på tur for å fange utvalgte steder i hele fylket og satt til slutt igjen med nesten sju timers opptak som nå er klippet ned til en promofilm på 1min 40 sek. Filmen skal ligge på nettsiden, vises på bransjemesser og brukes i presentasjoner over hele verden. Musikken er spesialkomponert og fremført av Thomas Selvaag Moss.

Grafisk profil og logo for filmkommisjonæren - kundecase
visitkort for filmkommisjonæren - kundecase

Nettside, logo og profil

Nettsiden er også sterkt visuell og fokuserer på bilder av lokasjoner og geografiske eksempler. Den informerer om insentivordningen fra staten – hva produksjonsselskapene kan få refundert, og gir praktisk informasjon. Logo er inspirert av gamle film-logoer, men er rendyrket for vår tid. Det er en lyskaster eller en lyskilde fra en filmprosjektor i logoen som lyser mot øst, og fargene i profilen er inspirert av naturen: Snø, himmel, skog og solnedgang. 

Hyggelige folk og kvalitet i alle ledd! Jeg kommer gjerne til Ferskvann med neste prosjekt.
Hanne Larsen, Eastern Norway Film Commission
Valg av farger til Filmkommisjonærens grafiske profil - kundecase
Rollup - kundecase Filmkommisjonæren

Prosjektleder: Inger Felde Nordby
Regi og tekst: Thomas S. Moss
Designer: Heidi Pettersen
Digital rådgiver: Robin Andersen
Filmfotograf: Jens Petter Larsen i Ferskvann Film og Morten Nordli i Mono media