Nettsider

Å utvikle en god nettside innebærer strategisk tenkning, analyse, design og fokus på en bra brukeropplevelse.

Sikker og rimelig nettløsning

  • WordPress gir en teknisk solid og sikker nettside.
  • SEO gir nettsiden din den oppmerksomheten den fortjener.
  • Et forprosjekt sikrer høy kvalitet og gode brukeropplevelser på nettsiden.
  • Vi tilbyr et brukervennlig kontrollpanel for den interne webredaktøren.

Vet målgruppen din at du finnes?

Vi mennesker handler gjerne med dem vi kjenner, liker og stoler på. Et nettsted gjør kunden kjent med din bedrift og hva du tilbyr. En nettside i seg selv er ikke ensbetydende med at du er synlig for målgruppen din. De må nemlig finne deg! Utvikling av nettsider handler om mer enn å lage et pent design. Vi sørger for at du blir lett å finne i søkemotorene og at nettsiden din får den oppmerksomheten den fortjener!

 

Hva koster en nettside?

Prisen på en nettside varierer ut ifra hvor stort prosjektet er og hvor mye hjelp kunden trenger til innhold. Vi starter som oftest med et forprosjekt hvor vi definerer behov, målgrupper, maler og innhold. For kunder som selv ønsker å stå for innhold og publisering, tilbyr vi et brukervennlig kontrollpanel hvor man selv kan publisere og redigere – helt uten kodeferdigheter. Noen kunder ønsker imidlertid at vi i tillegg til web- og UX-design også bistår med produksjon av innhold, publisering, vedlikehold og overvåkning – at vi er en «nettsidekonsulent» for bedriften.

Selv om nettsider er satt opp riktig både teknisk og designmessig, må de jevnlig vedlikeholdes og optimaliseres – både med oppdatert innhold og litt skruing på maskineriet. Gjennom løpende, tekniske diagnoser og søkemotoroptimalisering er det vår oppgave å sikre at nettsiden og innholdet ditt rangerer høyere enn det konkurrerende sider gjør.

Full oversikt over trafikken

Start dagen med en rask sanntidsoversikt over hvordan kampanjene dine presterer og en analyse av nettsiden. Analyseverktøyet Ferskvann Monitor samler viktige data fra ulike kanaler i ett og samme dashboard.

  • SEO Rank viser oversikt over plasseringer på Google/Bing
  • Generer friske leads til salgsavdelingen
  • Samle annonsedata på ett sted
  • Nettstedsanalyse som gir verdifulle innspill til SEO-arbeidet
  • Integrér med sosiale medier