Utvikling av nettsider

Å utvikle en god nettside innebærer strategisk tenkning, analyse, design og fokus på en bra brukeropplevelse.

Sikker og rimelig nettløsning

  • WordPress gir en teknisk solid og sikker nettside
  • SEO gir nettsiden din den oppmerksomheten den fortjener
  • Et forprosjekt sikrer høy kvalitet og gode brukeropplevelser på nettsiden
  • Vi tilbyr et brukervennlig kontrollpanel for den interne webredaktøren

Vet målgruppen din at du finnes?

Vi mennesker handler gjerne med dem vi kjenner, liker og stoler på. Et nettsted gjør kunden kjent med din bedrift og hva du tilbyr. En nettside i seg selv er ikke ensbetydende med at du er synlig for målgruppen din. De må nemlig finne deg!

Utvikling av nettsider handler om mer enn å lage et pent design. Med hjelp av SEO-teknikker legger vi et godt grunnlag for at du skal kunne bli synlig i søkemotorer. For gode plasseringer i søkemotorer trengs et langsiktig SEO-arbeid i tillegg til startprosjektet.

Les om våre SEO-tjenester

Prisen for en nettside

Hvor mye det koster å lage en nettside med Ferskvann varierer ut ifra hvor stort prosjektet er og hvor mye hjelp du trenger til innhold. Vi starter som oftest med et forprosjekt hvor vi definerer behov, målgrupper, maler og innhold.

Dersom du ønsker å stå for innhold og publisering selv, tilbyr vi et brukervennlig kontrollpanel hvor du kan publisere og redigere – helt uten kodeferdigheter.

Vi kan også gi en SEO-veiledning, slik at deres skribenter enklere kan skrive søkemotoroptimalisert innhold på egen hånd. Hvis du ønsker kan vi i tillegg til web- og UX-design også bistå med produksjon av innhold, publisering, vedlikehold og overvåkning.

Selv om nettsider er satt opp riktig både teknisk og designmessig, må de jevnlig vedlikeholdes og optimaliseres – både med oppdatert innhold og litt skruing på maskineriet. Gjennom løpende, tekniske diagnoser og søkemotoroptimalisering er det vår oppgave å sikre at nettsiden og innholdet ditt rangerer høyere enn det konkurrerende sider gjør.

Full oversikt over trafikken

Start dagen med en rask sanntidsoversikt over hvordan kampanjene dine presterer og en analyse av nettsiden. Analyseverktøyet Ferskvann Monitor samler viktige data fra ulike kanaler i ett og samme dashboard.

  • SEO Rank viser oversikt over plasseringer på Google/Bing
  • Generer friske leads til salgsavdelingen
  • Samle annonsedata på ett sted
  • Nettstedsanalyse som gir verdifulle innspill til SEO-arbeidet
  • Integrér med sosiale medier