Byggtorget Inspirasjonsmagasin

Vi sørger for inspirerende innpakning av Byggtorgets tips og løsninger til hjemmet.

Byggtorgets inspirasjonsmagasin viser sesongaktuelle produkter, i redaksjonelle omgivelser. Enten man vil drømme seg bort i trender og farger, eller trenger konkrete tips og løsninger til sitt prosjekt, har Byggtorgets inspirasjonsmagasin noe for deg. Vi har stått for utformingen og materiell til markedsføring av magasinet.

Innsikt

Felles for de fleste oppussingsprosjekter, er at de gjerne starter med en jakt på gode idéer og smarte løsninger. Oppussing og inspirasjon henger med andre ord tett sammen, og er viktige ingredienser i kommunikasjonen når en byggevarehandel skal treffe kundene sine.

Løsning

I Byggtorgets Inspirasjonsmagasin er det inspirasjonen som står i fokus, med lekre bilder som det bærende elementet. Vi har utviklet et magasinuttrykk som ivaretar merkevaren, samtidig som det gir plass til inspirerende innhold på en ekslusiv måte.

Byggtorget inspirasjonsmagasin oppslag
Magasinoppslag med en artikkel om beleggningsstein.
Magasinoppslag med en artikkel om gulv.

Annonser

Vi har også laget materiell til markedsføring av magasinet. Annonsene har inngått som en del av Byggtorgets hovedkampanjer, og er tatt ut i ulike varianter for å stå til tema for kampanjene.

Spille

Resultater

Første nummer av inspirasjonsmagasinet hadde nærmere 250 tusen sidevisninger digitalt. I tillegg ble magasinet trykket og delt ut i Byggtorgets byggevarehus over hele landet.