XL-BYGG TAKDAGER

Kunde: XL-BYGG – Oppdrag: Digital kampanje – År: 2016 – Link: http://takdager.no

Screenshot fra takdager.no

Å bytte tak er en investering som ved siden av å ha funksjonell og estetisk verdi også øker verdien på boligen din. Det beste du gjør for taket ditt, er å ta turen til ekspertene hos XL-BYGG som ser hele kostnadsbildet – ikke bare kvadratmeterprisen på takdekket!

Men det er en del ting du kan sjekke selv! Vi har på oppdrag fra XL-BYGG laget en videobasert kampanjeside med noen av XL-BYGG sine eksperter. Her møter du Ivar som forteller deg litt om hva du skal tenke på når du skal bytte tak. Per viser deg hvordan du sjekker om taket ditt er tett og Marit som forklarer litt om fordelene med Klappet & klart.

Og har du et takprosjekt på gang, men ikke kan, vil eller har tid til å gjøre jobben selv? Da kan du enkelt registrere deg og bli kontaktet av en av XL-BYGG sine takeksperter for en uforpliktende takprat.

Ferskvann Reklamebyrå har stått for idé, design, manus, regi, klipp og redigering av film. Med på laget hadde vi Vangen & Plotz, som har stått for selve programmeringen av kampanjesiden og Jens Haugen Studio bak kamera.

Behind The Scenes

Videoannonser

Det ble også produsert opp et sett med reklamefilmer til bruk på Facebook og Youtube. Disse fikk i kampanjeperioden på 14 dager, nesten 2 millioner visninger og kan ses under her.