Nikkers: Visuell identitet

Med sin beliggenhet i hjertet av Lillehammer, byr Nikkers på en omfattende og unik opplevelse, en moderne restaurant, bar og sportsbar med en avslappet og personlig atmosfære. De tilbereder moderne norsk mat basert på norske tradisjoner og sesongbaserte råvarer av høyeste kvalitet for å skape en unik delikat meny.

Målgruppe:

Kunden ønsket seg en moderne logo som balanserer mellom det eksklusive og røffe. Logoen er designet med et lekent og organisk uttrykk som gjenspeiler Nikkers sin personlighet. Typografi, logo og teksturer er bærende elementer i den visuelle identiteten. Fonten er designet med buede former som gir typografien et helt spesielt uttrykk. Det er utarbeidet dekorlogoer som skal hjelpe Nikkers med å kommunisere de tre avdelingene. (restaurant, bar, sportsbar) Teksturene er basert på organiske materialer og setter et personlig preg på den visuelle identiteten.

Som grafiske elementer finnes et bredt utvalg av «håndtegnede» illustrasjoner som støtter opp og forsterker identiteten. Vi har også utarbeidet en kompassnål med kartposisjoner som et grafisk element. Nikkers har mange turister som kunder, og den historiske beliggenheten har stor betydning for restauranten.

«Når noe skal feires» er et kommunikasjonskonsept som reflekterer Nikkers sin personlighet. Åpne, rause og tilstede, hver gang noe skal feires. Konseptet er fleksibelt og ordet «noe» kan erstattes med f. Eks kjæresten, eksamen eller bursdagen. Visuelt sett er dette grafisk framstilt med en assosiasjon til retro spillemaskiner.