LEDIG STILLING

Digital Rådgiver

Er du en erfaren digital rådgiver som ønsker å jobbe med både regionale, nasjonale og internasjonale merkevarer? Har du erfaring fra å skape gode, digitale strategier og løsninger og er du vant til å jobbe med merkevarer eller nettbutikker som ønsker å ta ut et større potensiale i sin digitale kommunikasjon?

Ferskvann bygger opp sitt digitale tilbud og søker en Digital Rådgiver som vil ha en sentral rolle i denne satsningen.

Vi tror du har jobbet som digital rådgiver eller spesialist i noen år, i byrå, hos annonsør eller på mediesiden. Du bør ha god forståelse fra digitale landskapet på tvers av egne, fortjente og kjøpte kanaler.

Du er vant til å jobbe med konverterings- og salgsfokus innen netthandel og du har et bevisst forhold til hvordan content og SoMe-aktiviteter kan bidra til å bygge merkevare og skape trafikk og salg på nett. Du arbeider trygt med både digitalt erfarne kunder og kunder i en digital omstilling.

Hos oss vil du få både strategisk og operasjonelt ansvar for forskjellige typer kunder. Du er kommersiell av legning, men også litt fagnerd som alltid holder deg oppdatert på digitale verktøyer. Du har evnen til å presentere fagspråk, analyser og strategier på en enkel og forståelig måte.

Vi kan tilby en bred og svært interessant kundeportefølje, en sentral rolle i et digitalt og kreativt miljø, høyt arbeidstempo, konkurransedyktige betingelser og gode personlige utviklingsmuligheter.

Ansvarsområder

 • Faglig og kommersielt hovedansvar for å utvikle FV digitale initiativ.
 • Jobbe proaktivt mot eksisterende og nye kunder for å skape smarte løsninger i krysningspunktet digitale medier, kreativitet og data.
 • Planlegge, budsjettere, følge opp, optimalisere og evaluere digitale kampanjer ut fra mål og KPI´er som er satt.
 • Sammen med øvrige resurser ta ansvar for alle digitale uttak hos våre kunder.
 • Støtte kundeteam og prosjekter i strategisk arbeid relatert til digitale kommunikasjonsløsninger.
 • Digital kreativitet – gjerne både med tekst og bilder/video.

Dine kvalifikasjoner

 • Digital rådgiver eller spesialist i noen år, i byrå, hos annonsør eller på mediesiden
 • Solid gjennomføringskraft
 • Kommersiell legning med gode kommunikasjon- og presentasjonsegenskaper
 • Du har jobbet med både digitale og fysiske kundereiser
 • Du er strukturert, nøye og vant til å holde i prosjekter og deadlines
 • Fordel med erfaring fra netthandel, inbound strategier, CRM, SEO og performance

Om Ferskvann

Ferskvann er et reklame- og designbyrå med mål om å skape strategisk og kreativ kommunikasjon og design tilpasset målgrupper, kanaler og plattformer.

Byrået ble etablert 2002, eies av ansatte, og er i dag blant regionens ledende kommunikasjons- og designbedrifter. Ambisjonen er å være Innlandets foretrukne kompetansemiljø innenfor merkevarestrategi og markedskommunikasjon med kreativ bruk av digitale plattformer og film/video som spesialområder.

Søknadsfrist for denne stillingen er snarest og søkere vil bli behandlet fortløpende, så du trenger ikke vente med å vise din interesse.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Ta kontakt eller send din søknad til

Thomas W. KöhlMobilnummer: 934 28 742Epost: twk@ferskvann.no